Odmevi z Delavnic za odrasle 2017

Piroška (Nova Gorica):

Delavnice molitve in življenja. Lahko bi bil naslov samo Delavnice molitve, brez življenja. Pa to ne gre skupaj. Preprosto molitve brez življenja ni. Da bi samo molili, ne da bi potem molitev tudi živeli, ne gre. Zato se mi zdi tudi ideja svete pol ure, najbolje zjutraj, idealna. Tako laže združiš molitev in življenje. Še nikoli ni bilo, vsaj meni, tako jasno povedano, kako sta molitev in življenje – vsakdanja opravila, povezana. Moliš, da živiš, živiš, da moliš.

Marta Bitežnik (Deskle):

Že to, da mi je prišel v roke molitveni priročnik Srečanje, je veliko bogastvo, a DMŽ so mi dale še ogromno več. Vsak dan se bom trudila biti boljša in prosila Gospoda za mir, modrost in moč.

Tamara (Ustje):

Čas Delavnic je bil zame čas ritma, ki me je pomirjal, krepil, prečiščeval, odkrival resnico in osmišljal življenje. Je bil globok VDIH Božje LJUBEZNI, ki celi rane in pomaga, da tudi sam izdihneš svojo ljubezen drugim in življenju. Hvala za to milost.

Melita (Grosuplje):

Na Delavnice sem hodila z velikim veseljem in pričakovanjem.Tam sem doživljala notranji mir. V Svetem pismu in ob branju Božje besede sem začutila veliko klicev, ki se dvigajo h Gospodu. Preizkušala sem različne molitvene načine. Na Delavnicah sem izkusila Božjo bližino in prišla do spoznanja, da me Gospod brezpogojno ljubi takšno, kakršna sem, in ozdravlja moje rane.