Maša poslanja za tri nove Voditelje koprske koordinacije

V cerkvi kapucinskega samostana v Vipavskem Križu smo v nedeljo, 22. 1. 2023 imeli mašo poslanja, ki jo je ob somaševanju br. Primoža Kovača daroval br. Marjan Potočnik.

Suzana Susič, Almira in Slavko Samotorčan so z Delavnicami molitve in življenja zaključili tretjo etapo Šole priprave za Voditelja. Bog jih je izbral in poklical za to poslanstvo. V globini duše so prepoznali klic in se odločili slediti duhovnosti ter med ljudi prinašati duha, posredovati in oznanjati veselje vere, besede tolažbe ter silno Božjo moč ljubezni.

Zavezali so se, da bodo kot Gospodovi služabniki opravljali svojo laiško poklicanost s ponižnostjo in predanostjo duhovnosti ustanovitelja p. Ignacia Larrañaga.

Naj jih pri njihovem poslanstvu Voditelja Delavnic molitve in življenja usmerja Božja nesebična ljubezen.

2 comments on “Maša poslanja za tri nove Voditelje koprske koordinacije

 1. Predragi naši novi voditelji!
  Iskrene čestitke in iskreno dobrodošli v družini DMŽ!
  Z Jezusom v srcu, s Svetim pismom v eni in s Priročnikom za voditelje, ( brat Laranjaga ) se podajate na zahtevno a tako plemenito pot!
  Naj semena sprejema voljna zemlja, naj vzklijejo in ob Vaši vztajnosti v ugodnih in neugodnih okoliščinah, vedno trdno povezani z Njim, ki Vas je poklical in Vas pošilja, obrodijo bogate sadove.
  Biserka Pirić

  1. Hvala za vse vaše dobre spodbude. Z Božjo pomočjo bomo delali, kar nam bo postavljeno na pot. Predvsem hvala za vaše molitve in blagoslov.
   Hvaležna,
   Almira

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.