Srečanje Izkušnja Boga (SIB)

Za prijavo klikni na:

PRIJAVNI OBRAZEC

Podrobnejše informacije

DDK – DOM DUHOVNOSTI KANČEVCI
Kančevci 38, 9206 Križevci v Prekmurju
e-pošta: : dom.duhovnosti.kancevci@rkc.si
tel.: 02 / 554 11 38; 041 / 840 897

Za dodatne informacije se lahko obrnete tudi na voditeljico DMŽ Ivanko Filipič po tel. (041 603 781) ali po e-pošti (ivanka.filipic@siol.net)

S SEBOJ PRINESITE poleg osebnih potrebščin tudi prevleko za vzglavnik in dve rjuhi ali spalno vrečo, brisači, copate … Sveto pismo, zvezek za osebne zapiske, molitveni priročnik Srečanje (možno ga bo kupiti tudi v Kančevcih).

PRIČETEK PROGRAMA: Program se prične z večerjo ob 19. uri. V dom pridite eno uro prej. Potrebna je predhodna prijava.

PRISPEVEK: Za pokrivanje stroškov Doma duhovnosti se priporočajo za Vaš dar. Priporočljiva vsota na dan je 25 €. Poleg prispevka za bivanje bomo zbrali na osebo 10 € za Fundacijo TOVPIL ter prostovoljne prispevke za voditelja duhovnih vaj.

Kako pridete do Doma duhovnosti:
– Z avtoceste A5 (Maribor–Lendava) pojdite na izvoz za MURSKO SOBOTO (izvoz št. 7). Nadaljujte v smeri MURSKA SOBOTA VZHOD.
– Skozi MURSKO SOBOTO nadaljujte v smeri MORAVSKE TOPLICE. Peljite se do vasi MARTJANCI (od Murske Sobote 4 km).
– Na koncu vasi MARTJANCI (cca 300 m od cerkve naprej) zavijete levo v smer PROSENJAKOVCI (tudi turistični smerokaz KANČEVCI Dom duhovnosti Benedikt)
– Na koncu vasi SEBEBORCI (2 km) zopet zavijete levo v smer KRIŽEVCI (tudi turistični smerokaz KANČEVCI Dom duhovnosti Benedikt).
– Peljite se skozi vasi ANDREJCI in IVANOVCI. Pri tabli Občina Gornji Petrovci (4 km), peljite naravnost.
z Nadaljujte še 2 km do križišča, pred katerim je znak »prednostna cesta v levo«. Zavijte desno (smerokaz Kančevci), na vrhu klančka je cerkev in za njo je dom.
– Najlažje pa pridete tako, da v Google maps vpišete naslov: Dom duhovnosti Kančevci, Kančevci 38, 9206 Križevci v Prekmurju.

zemljevid na telefonu:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.