Praznovanje binkošti – svetovnega dne Voditeljev DMŽ

Pomlad, zlasti maj kot mesec ljubezni in brstenja, prinaša v naša srca upanje, posebno energijo, svetlobo, veselje. Kadar smo veseli, želimo to veselje deliti s svojimi dragimi, z vsemi, ki so nam pri srcu.

Voditelji DMŽ sestavljamo dragoceno, toplo družino tistih, ki smo priče Gospoda, ker nosimo v srcu izkušnjo Boga. Srečanje bratov in sestra v veri pa pomeni posebno veselje, mir in duhovni bazen, eksplozijo Sv. Duha.

V nedeljo, 19.maja 2024 smo se zbrali v Repnjah , v samostanu Šolskih sester ob praznovanju Svetovnega dneva voditelja – Binkoštih. Sv. maša nas je uglasila na skupni jezik, razpoloženje v srcu in odprla vrata milosti za vstop Sv. Duha v naša srca.

Agape, delo pridnih rok gostiteljic, pripovedi posameznih voditeljic, pričevanja,….vse je globoko ganilo naša srca in nas navdalo z neskončnim občutkom hvaležnosti. Za blagoslov, ker smo lahko delček blagoslovljene skupnosti, med katerimi kraljujeta ljubezen in spoštovanje.

Lahko samo ponovim besede Stankinega pričevanja : Božja beseda je živa, deluje! Ponesimo jo mnogim, ker s tem blagoslavljamo svet. In naj nam Sveti Duh pomaga, Gospod pa blagoslovi naše delo!

Almira

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.