Maša poslanja za štiri nove Voditeljice DMŽ – 23. 1. 2022

Tukaj sem, pošlji mene!

Postati Voditelj Delavnic molitve in življenja pomeni odgovoriti na klic. Zgleda čisto preprosto, pa vendar je potreben odgovor, korak. Pred skoraj desetletjem in pol sem se udeležila Delavnice, kjer se je Jezus ozrl name, me nagovoril, se mi dal bližje spoznati. Po njegovi milosti sem jasneje slišala, kako mi govori in mu poskušala ostati vsak dan zvesta.
Da, naš Gospod nas kliče take, kot smo – nepopolne, to je dejstvo! Ko je klic postal jasnejši, je bila potrebna odločitev. Svoj odgovor sem z vsem zaupanjem izročila v Božje srce, nakar je mnogo stvari, ki so mi bile pomembne, izgubilo svoj prejšnji pomen, začutila sem moč, veselje in svobodo.
Ivanka in Zvonka, naši mentorici, sta nas z ljubeznijo in pozornostjo, še bolj pa s pristnim pričevanjem, vodili skozi proces oblikovanja, za kar naj jima Bog povrne! Končala sem svojo prvo Delavnico, in s prijateljicami, s katerimi smo v dveh letih šole oblikovanja spletle lepe vezi, smo prišle k maši poslanja.
Ozrla sem se po cerkvi in videla, da nas je prišla podpreti velika družina Voditeljev. Razumela sem, da se prijateljstvo v Gospodu širi od mojih treh prijateljic ter Ivanke in Zvonke na vse slovenske Voditelje, ki so nas odprto in navdušeno sprejeli medse. Zavedla sem se, kako velike milosti sem v tem trenutku deležna, kaj mi Gospod v svoji ljubezni podarja. Med sveto mašo sem večkrat v srcu slišala besede: Ostani z nami, Gospod!
Želim si, da bi Njegovo življenje med nami obrodilo obilen sad in poklicalo na pot molitve, in po njej življenja z Gospodom, vedno nove udeležence, izmed njih nove Voditelje Delavnic. Tako bo Božja ljubezen preplavila, ozdravila in osvobodila ljudi teme in stranpoti, obrnila njihova življenja k svetlobi – prav tako, kot nenehno spreobrača tudi moje.

Barbara

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.