Odmev udeležencev DMŽ v letu 2018

Moje mnenje o DMŽ – Renče
Če bi dobila vprašanje: “Kaj so DMŽ?”, bi rekla, da je to čudovita pot k Njemu našemu Očetu. Ne glede, v kakšni situaciji si, se na delavnicah povežeš z Njim na globok, intimen način. Spregovori ti na mnogo načinov, saj te delavnice naučijo različnih molitvenih tehnik, intimnega pogovora z Njim, umirjanja telesa. Predlagana Božja beseda nagovarja iz tedna v teden, odlomki so skrbno izbrani in se povežejo s tematiko povedanega. Druženje sester in bratov v Njegovem imenu, skupna molitev, razmišljanje, delitev mnenj in doživetij ob branju Božje besede doma in na delavnicah je neizmerno bogastvo. Bog deluje na svojstven način na vsakega od nas in včasih že samo ob poslušanju povedanega, začutiš, kako nas ima Bog rad.  Naučiš se, kako je pomembno, da si vsak dan vzameš pol ure za branje, premišljevanje, pogovarjanje in molitev z Bogom.  Pušava, kot zaključek druženja, vse skupaj zaokroži v celoto. Na puščavi imaš več ur časa, da si sam z Njim, da mu poveš, da te nagovori, da začutiš Božjo ljubezen. Doživetja podeliš na končnem druženju in se še bolj povežeš z ostalimi udeleženci, sestrami in brati v Bogu. Na delavnicah najdeš mir in začutiš Božjo bližino, kar je v teh razburkanih časih še kako dobrodošlo. Delavnice so super, toplo jih priporočam.
                                                                                                                                                   Janja
Šmarjeta

Hvala za vajino srčno dobroto pri oznanjanju in globljem spoznavanju našega Gospoda. Sedaj bolj čutim Njegovo prisotnost in mir in se mu zahvaljujem in ga lažje prosim v raznih stiskah.

Gospod je moja moč. HVALA TROEDINEMU BOGU, materi Mariji in vama da sta nas pripeljali v to šolo življenja in molitve in v globine k našemu Stvarniku in Odrešeniku. HVALA!  Smo združene v molitvi.

Marija